De ultieme wokpit van ATAG

 In ATAG

Wie écht wil wokken, heeft hoge temperaturen nodig. De ultieme smaaksensatie van alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht blijven bewaard op deze pit. Hiervoor heeft ATAG de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

De kracht van de vlam

“Wokken is hot”, aldus de consument. Maar het gevoel van het échte wokken naar uw eigen keuken brengen was de grote truc. Het was voor ATAG dan ook een zoektocht naar de kracht van de vlam, de ‘power’ waar de profs mee werken. En die zit ‘m vooral in een goede, hete kern. Die kennis heeft ATAG gebruikt voor de ontwikkeling van een uniek product: de Fusion Volcano wokbrander. Voor de consument is deze pit perfect om écht te wokken.

Eind 2012 presenteerde ATAG de Fusion Volcano wokbrander. Het product waar drie jaar met hart en ziel aan is gewerkt en liet met overtuiging zien dat ’ie doet waarvoor hij gemaakt is: heel centraal en gericht hitte leveren. Precies wat je nodig hebt, als je écht goed wilt wokken.

Het geheim van de goede vlam

De vlam moet niet alleen sterk en heet, maar vooral ook kernachtig zijn en ónder de pan blijven, dat is het meest efficiënt. Het probleem bij de oudere generatie meerkrings-wokbranders is dat de buitenring eigenlijk warmer wordt dan de kern. Het vuur lékt als het ware naar buiten. Die branders zijn in feite meer geschikt voor grote, platte pannen en niet voor wokpannen met bolle bodems. Samen met professionele koks en een ontwerpbureau heeft ATAG dit concept weten te ontwikkelen.

Kookplaten met Fusion Volcano wokbrander

De Fusion Volcano wokbrander is natuurlijk onderdeel van een groter geheel. Een samenspel van hoogwaardig RVS of keramisch glas en massief metalen draaiknoppen of intuïtieve slide control. Kortom, de ultieme kookbeleving. De kookplaten waar de Fusion Volcano geïntegreerd in is zijn zowel de volledige gaskookplaten evenals enkele inductie modellen. Voor meer informatie kijkt u op: https://www.atag.nl/ontdek/thema/wokken

Recent Posts

Laat een reactie achter

Hier kan u typen en op ENTER duwen zodra u wilt zoeken...